2021.01.22
Artúr, Vince
Kezdőlap Címlap Tragédia: elhunyt fiát gyászolja a Dallas Samanthája

Tragédia: elhunyt fiát gyászolja a Dallas Samanthája

Linda Gray, a Dallas Samanthája két gyermeket hozott a világra, fia, Jeff Thrasher 1964-ben, lánya, Kehly Sloane 1966-ban született. A színésznő szomorú hírt jelentett be, ugyanis idősebb gyermeke örökre lehunyta a szemeit.

Egy édesanyának nincs nagyobb fájdalma annál, mint ha elveszíti gyermekét, Linda Gray is nehezen éli meg ezt az időszakot. Instagram-oldalán jelentette be, hogy fia elhunyt. Szép szavakkal búcsúzott: “Ő volt a legkedvesebb, legviccesebb és legédesebb ember. Annyi szeretetet hozott ebbe a világba, és mindenki imádta őt!” – fogalmazta. Két fotót is feltöltött, az elsőn gyermeke látható hátulról, ahogy éppen biciklizik, a második fotót egy tengerparton készítették, a homokba Jeff nevét vésték be, ami köré egy szívet is rajzoltak.

A színésznő nem árulta el a posztban, hogy 56 éves fia pontosan miben hunyt el, Ausztrália egyik legnépszerűbb női életmódmagazinja, a 9Honey információi szerint a férfi leukémiában szenvedett. Többen részvétüket nyilvánították, Victoria Principal, a Dallas Pamelája ezt írta kolléganőjének: “Linda, nagyon sajnálom, hogy elveszítetted Jeff fiadat. Fogadjátok az egész családoddal őszinte részvétemet. Jeff különleges lélek volt, szebb lesz vele a mennyország.”

Indirekt/Femina