2023.03.29
Auguszta
Kezdőlap Bűnügy Tragédia: a 9. emeletre zuhant a mélybe az egykori NB1-es focista

Tragédia: a 9. emeletre zuhant a mélybe az egykori NB1-es focista

Barátai, ismerősei is csak találgatják, mi történhetett a mindig vidám férfival.

Sokkolta családját, barátait, egykori csapattársait Udvari Szabolcs tragikus halála. A korábban 94 NB I-es mérkőzésen, a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban pályára lépő focista kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

Ismerősei szerint életvidám, jó humorú, közkedvelt ember volt, fittségére sem lehetett panasz, rendszeresen edzőterembe járt, a maratoni távot is lefutotta. Mindenkit megdöbbentett, hogy ilyen hirtelen véget ért az élete.

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt” – posztolta testvére, Tamás az elhunyt Facebook-oldalán.

A visszavonulása után a vendéglátásban elhelyezkedő Udvari közösségi média-felületeit a tragédia óta ellepték az együttérző üzenetek. A védő házas volt, s egy fiúgyermeket hagyott hátra.

„Nyugodj békében, Szabikám” – írta Balog Zsolt (41), a Vasas és a Békéscsaba volt védője, akihez több korábbi játékostárs csatlakozott. Az üzenetekből kiderült, sokan még pénteken is összefutottak vele, olyan volt, mint máskor, semmi sem utalt arra, hogy baja eshetne. A rendőrség rövid közleményt adott ki a tragédiáról.

“Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk” – tudta meg a Blikk a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányságtól.

Indirekt/Blikk