2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Tovább dagad a botrány a királyi családban, lassan mindenki elfordul Harry hercegtől

Tovább dagad a botrány a királyi családban, lassan mindenki elfordul Harry hercegtől

Kiderült, miként vélekednek Harry herceg legújabb lépéseiről a királyi család tagjai. Mindenki kiakadta a legutóbbi nyilatkozatától a Buckingham-palotában.

A királynő ás Harry herceg

A botrány nem csitul: Harry herceg ismét a nyilvánosság elé állt és megrázó részleteket árult el életének mélypontjairól Oprah Winfrey dokumentumfilm-sorozatában. A herceg mindössze 12 éves volt, mikor Diana hercegné halálos autóbalesetet szenvedett Párizsban, s édesanyja elvesztését többek között féktelen bulizással és drogozással próbálta feldolgozni. Húszas évei végére sem tudta feldolgozni ezt a traumát, szorongás alakult ki nála és pánikrohamok gyötörték.

Ahogy az várható volt, a királyi családra komoly hatással volt Harry újabb húzása: egy bennfentes szerint Károly finoman szólva nem örül a dolognak.

„Károly herceg forrong a dühtől – nyilatkozta egy forrás nemrég az Us Weeklynek. – Úgy érzi, Harry szándékosan kínozza az újabb és újabb húzásaival. Csak azt szeretné, ha végre elengedné a sérelmeit. A királyi családon belül mostanra egyetértés született arról, hogy figyelmen kívül hagyják Harry viselkedését, Károly ennek ellenére csak nehezen hagyja szó nélkül a történéseket.”

II. Erzsébet királynő egyenesen a szívére vette Harry herceg legutóbbi vallomásait, amelyek neveltetésére vonatkoztak.

„Harry nagymamája személyes támadásnak vette, és mélyen fel van háborodva a herceg azon kijelentései miatt, amelyek Károly nevelési módszereit kritizálják” – mondta egy névtelen bennfentes a Daily Mailnek.

Nick Bullen királyi szakértő szerint Vilmos herceget sokkolta Harry elmúlt hetekben tett nyilatkozata. Bullen elmondta: habár Fülöp herceg temetésén a testvérpár a korábbinál jobb viszonyba került, most ismét nem beszélnek egymással.

Indirekt/Bors