KezdőlapCímlapTóth Gabi durván leleplezte magát közösségi oldalán?

Tóth Gabi durván leleplezte magát közösségi oldalán?

Az énekesnő az új szerelmének üzent a közösségi oldalán, de meglehetősen óvatlan volt. 

Bár már egy éve tart Tóth Gabi és új párja, Papp Máté Bence kapcsolata, a szenvedély nem csökken – írja a nlc.hu. Áprilisban Gabi arról posztolt az Instagramon, hogy „Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is láttál engem és mellettem voltál, amikor oly kevesen! Jó, hogy megszülettél”. Most pedig egy dalrészletet rakott ki párja fotójával, amely a Hegyek alján folydogál el a Tisza című népdal pár sora:

„Ezt a legényt még akkor megszerettem. Mikor véle legelőször beszéltem. Megtetszett a gyönyörű szép szaváért, Homlokára göndörödő hajáért”. 

Ennek fényében azonban felmerül a kérdés, hogy az énekesnő még házas volt, amikor beleszeretett a kollégájába. 

Az énekesnő korábban így nyilatkozott a kapcsolatuk kezdetéről: „Erdélyben azon kaptuk magunkat, hogy éjszakákat beszélgetünk át, zenéket mutogatunk egymásnak és megosztottuk egymással az életünk történetét: ki min ment keresztül. De nyilván ez egy nagyon fura helyzet volt, mert az emberben akkor tud egy ilyen elindulni, ha nincsenek jól a dolgai, ha nem boldog” – mesélte, ehhez pedig hozzáteszi, hogy bár akkor már nem érezte jól magát a házasságában, először meglévő kapcsolatukat zárták le mindketten, csak ezt követően fordultak komolyabbra a dolgok.