2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Tóth Gabi a lányáról: „Belepusztulok, hogy nem hiányzom neki”

Tóth Gabi a lányáról: „Belepusztulok, hogy nem hiányzom neki”

Hanna játszi könnyedséggel szokott be az óvodába, és egyáltalán nem hiányolta a szüleit.

Tóth Gabi újabb érzelmes poszttal jelentkezett, melyben bővebben kifejti, milyen érzés számára, hogy lánya, Hannaróza elkezdte az óvodát. Pár hete könnyes szemekkel tudatta, elvitte a lányát az oviba, amit Hanni könnyen, ő már nehezebben fogadott. 

Most a család.hu-n vezetetett blogjában bővebben is kifejtette, hogyan is néztek ki az elsők napok. „Már túl vagyunk az első napokon az oviban. Az eszemmel tudom, hogy minden pont úgy történik, ahogy történnie kell. Azt is tudom, hogy a világ legjobb oviját sikerült megtalálnunk számára. Sőt azt is tudom, hogy az a jó, ha nem hiányzom neki, de belepusztulok, hogy nem hiányzom neki.

Tudom, hogy rossz lenne, ha sírna, de egy picike, egy egészen picike részem arra számított, hogy azért csak sírdogál, hiszen eddig én voltam a védőbástya, a burok, a várfal… de lebontotta a várat és kivágyott a falon túl, a nagyvilágba. A világ, ami momentán az óvoda, színes, izgalmas, vidám, zajos és tele van ingerekkel – kezdte az énekesnő.

– Tudtam, hogy eljön ez a perc, persze, hogy tudtam, de most, hogy itt van, én a beszoktatás alatt gubbasztok a sarokban és életemben (illetve a Hanni életében először) feleslegesnek érzem magam. Tulajdonképpen abban sem vagyok biztos, hogy a beszoktatás arról szól, hogy ő „beszokjon”, vagy hogy én szokjam a gondolatot, hogy a kisbabám már kicsi lány, akinek már nem csak én leszek a barátnője és a nagymamák, meg a tesóm, hanem lesznek kicsi barátnői. Már nem csak mi vagyunk a véleményformálók az életében.”