2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Tóth Andit pánikrohamok gyötörték, volt barátai hátba szúrták

Tóth Andit pánikrohamok gyötörték, volt barátai hátba szúrták

A fiatal énekesnő kívülről erős és magabiztos énjét mutatja, de vannak belső gyengeségei és vívódásai, amikről eddig nem beszélt a nyilvánosság előtt.

Tóth Andi fiatalon, 15 évesen lett az ország egyik legfelkapottabb énekesnője. Az utóbbi időben újra sok cikkben feltűnik a neve, ugyanis nemrégiben szakított a kedvesével. Az énekesnő az utóbbi időben napi szinten tucatjával kap gyűlölködő, rosszindulatú leveleket és megjegyzéseket. Ezek mind átgázoltak Andi lelkén, eközben ő az erős énjét mutatta a külvilágnak.

„A nyilvánosság előtt nőttem fel. Budapesten egyedül kellett megbirkóznom a problémáimmal. Megviselt, ha bántottak. Eleinte nem értettem, hiszen én nem ilyen életről álmodtam. Hátba szúrtak a barátaim, kifacsartak a szerződéseim… lassan annyira eldurvult a helyzet, hogy pánikrohamok gyötörtek, három évig a pszichológusom volt a legjobb barátom” – mesélte a 21 éves énekesnő a Story Magazinnak. „Nem akartam nyugtatókon és kedélyjavítokon élni, elhatároztam, hogy önerőből, józanul oldom meg a nehézségeket, és falakat vontam magam köré. Muszáj volt megőriznem a józan eszem” – mondta Andi.

Az énekesnő állítja, hogy mára abszolút nem érdeklik a rosszindulatú kommentek, annak ellenére, hogy Szabó Ádámmal való szakításuk óta rengetegszer kap hideget-meleget.

Indirekt/Blikk