2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Tóth Andi megszólalt az őt ért szörnyű támadásról

Tóth Andi megszólalt az őt ért szörnyű támadásról

Tóth Andi erdei pihenése valóságos rémálommá vált, ugyanis kutyasétáltatás közben borzalmas dolog történt velük.

Tóth Andi múlt héten számolt be arról az esetről, ami borzasztóan megviselte őt és kutyáját, Baileyt. A fiatal rottweilert az énekesnő mindig viszi magával, amikor csak teheti, így a vidéki pihenésből sem hagyta ki őt. Azonban olyan dolog történt velük, amire senki sem számított, kutyasétáltatás közben megtámadta őket egy másik kutya.

Tóth Andi azóta nem beszélt arról, hogy azóta hogy érzik magukat, de mivel sokan érdeklődtek a hogylétük felől, most megtörte a csendet.

Sziasztok, nagyon sokan írtatok, hogy aggódtatok Baileyért. Ügye volt egy ilyen kis esetünk, hogy egy husky sajnos megtámadta és a nyakára ment Bailynek- kezdte az énekesnő a legújabb videójában, majd átadta a szót Nyakas Gábor kutyatrénernek, aki az ő kutyájának nevelésében is aktívan részt vett.

Szerencsére Baileyt nem viselte meg… Van egy csúnya seb a füle mögött, de azt lekezeltük. Igazából mindig meg kell próbálni elkerülni ezeket a szitukat, de ha nem elkerülhető, dobjátok el a pórázt, hogy a kutya mozgását ne korlátozzátok, tudjon védekezni. A legfontosabb a prevenció, minél inkább elkerülni ezeket a szitukat” – mondta a szakember.