KezdőlapBelföldTömegközlekednél szilveszter éjjel a fővárosban? Akkor ezt olvasd el!

Tömegközlekednél szilveszter éjjel a fővárosban? Akkor ezt olvasd el!

Szilveszter éjjel egyes járatok sűrítve, míg január 1-jén ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi közlekedési rend szerint járnak majd a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedési szolgáltatást az év végén: szilveszterkor számos nagy kapacitású járat egész éjjel közlekedik – tájékoztatott a közlekedési vállalat.

A közlemény szerint valamennyi metró, a villamosok közül pedig a 4-es, a 6-os, a 14-es, a 17-es, a 47-es, az 50-es, az 56A, továbbá a 80-as trolibusz, valamint a 7-es autóbusz és a 8E autóbusz jár majd, illetve minden HÉV-vonalon egész éjjel közlekednek a szerelvények.

Ahogyan a BKK írta, szilveszterkor a nappali üzemzárás előtt a megszokottnál sűrűbben közlekedik a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos, valamint a 8E, a 85-ös és a 224-es autóbusz. Hozzátették: január 1-jén, hétfőn a nappali járatok ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi közlekedési rend szerint járnak, míg a Budavári Sikló 15 órától.