KezdőlapCímlapTolvai Reni tíz éve hiába várja, hogy Kállay-Saunders András feleségül vegye

Tolvai Reni tíz éve hiába várja, hogy Kállay-Saunders András feleségül vegye

Reni az egyik legszebb hangú magyar énekesnő, elmúlt 30 éves és hiába vár arra, hogy megkérjék a kezét, Kállay-Saunders András csak nem akar nyilatkozni.

Reni Osváth Zsolt youtubernek adott interjújában elárulta, hogy annak ellenére, hogy Andrással tíz év után is dúl köztük a szerelem, 30 évesen sem érzi késznek magát, magukat a gyerekvállalásra.

– Ha nem lenne tűz, egyszerűen nem lenne értelme együtt lenni. Azt érezzük, hogy még mindig ott van az, ami az elején, amikor megfogott ő engem, és én őt. Mi teljes szerelmet élünk otthon, de babaprojekt még nincs. Én azt nagyon-nagyon régóta elhatároztam, hogy 35 év körül szeretnék majd elgondolkozni a babán. Addig pedig szeretném kiélni ezt a szakmai álmot, ami még mindig bennem van. Azt érzem, mi még nem vagyunk felkészülve arra, hogy kisbabánk legyen – idézte Reni Osváth Zsolt youtuber-rel láészült interjúját a Bors. A leánykéréssel azonban már Reni sem annyira türelmes, s az interjú során kibukott belőle, hogy azt bizony már régóta várja… – András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk… Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen fajta presszionálást nem szeretnék felé – tette hozzá az énekesnő, aki szeretné ha párja önszántából, kényszer nélkül kérné őt feleségül.