KezdőlapCímlapTitokban jöhetett össze a Dancing with the Stars két sztárja

Titokban jöhetett össze a Dancing with the Stars két sztárja

A közösségi oldalak bejegyzései alapján úgy tűnik, hogy egy párt alkot a két táncos.

Tóth Katica még tavaly karácsonykor tudatta a nyilvánossággal, hogy újra szerelmes, és a Sztárban sztár leszek! előző évadában feltűnt Tasi Dáviddal alkotnak egy párt. A kapcsolat azonban nem bizonyult túl hosszú életűnek, ugyanis pár hónap alatt szakítottak. 

Nincs jelenleg párkapcsolatom, de úgy érzem, hogy nem is férne most bele a mindennapjaimba, annyira lekötöm magam még akkor is ha nem kéne. Sőt, még a szabadidőmben is azon gondolkodom, hogy mit lehetne még csinálni. Nagyon sokáig kapcsolatban voltam, tehát azt, hogy milyen az egyedüllét most tudom igazán megtapasztalni és nagyon élvezem” – nyilatkozta nemrég az Origónak a táncosnő.

Ennek ellenére az Instagram-oldalán több olyan fotót is megosztott, ahol Bődi Dénes oldalán látható igencsak intim helyzetben. A férfit névnapja alkalmából is felköszöntötte, ahol mind a ketten egy szál fürdőköntösben láthatóak, a fotó mellett pedig egy szív is feltűnik. Azt azonban még egyik fél sem árulta el, hogy valóban együtt vannak-e vagy csak barátok.