2020.10.22
Előd
Kezdőlap Címlap Titokban férjhez ment az ismert magyar énekesnő

Titokban férjhez ment az ismert magyar énekesnő

Egészen vasárnap estig sikerült a nyilvánosság előtt titokban tartania Nagy Adrinak, hogy férjhez ment. A Nicsak ki vagyok? Szuperdöntőjében a megadott információk alapján végül Ábel Anita rakta össze a képet: a virág jelmezben már feleségként szerepelt az énekesnő.

Fotó: Facebook

Sokáig rosszul tippeltek a Nicsak ki vagyok? zsűritagjai, de a Szuperdöntőben sikerült leleplezniük a Virágot. Nagy Adrienn, aki korábban a Jóban rosszban sorozatban is szerepelt, sokszor elváltoztatott hangon énekelt, hogy megnehezítse Majkáék dolgát. Végül épp a házasságra utaló információ vezette nyomra Ábel Anitát, aki így akaratlanul is lebuktatta az énekesnőt.

”Annyit tudok elmondani, hogy februárban házasodtunk össze. Nagyon szűkkörű volt, hárman voltunk. Nem volt nagy rendezvény, viszont annál meghatóbb volt a pillanat” – mondta el a Ripost-nak boldogan Adri, akinek egyébként 2018 tavaszán kérte meg szerelme a kezét, azóta pedig világra jött első közös gyermekük, Beni.

A Virág jelmez nem mást rejtett, mint Nagy Adrit, aki elárulta, miért is áll hozzá olyan közel az általa viselt jelmez,…

Közzétette: Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada – 2020. április 27., hétfő