KezdőlapCímlapTibi atya porig alázta Kulcsár Edinát és férjét

Tibi atya porig alázta Kulcsár Edinát és férjét

Mint megírtuk, Kulcsár Edina férje, Csuti keményen kiosztotta Schobert Norbit legutóbbi, a szülés után elhízott édesanyákat kritizáló nyilatkozata miatt. Ezt viszont nem hagyta szó nélkül az egyik legismertebb internetes blogger, Tibi atya, aki nyomdafestéket nem tűrő stílusban gyalázta a szépségkirálynőt és férjét.

Nyomdafestéket nem tűrő stílusban esett neki a fitnessgurut támadó celebeknek az egyik legnagyobb Facebook rajongótáborral rendelkező blogger, Tibi atya. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy írásában nem Schobertet védte, hanem az őt támadó celebeket gyalázta. Elsősorban Kulcsár Edinát és férjét, Csutit, akiket még a bloggertől is szokatlan, alpári stílusban alázott porig.

Vigyázat 18+ -os tartalom:

Emberhez méltatlan, amit művelnek. Dicsértessék!

Közzétette: Tibi atya – 2020. január 23., csütörtök

Kulcsára Edinát nagyon megviselte Tibi atya gyalázkodása, aminek hangot is adott közösségi oldalán. Azt írta, nem érti, hogy miért csak a testi bántalmazást büntetik a lelkit miért nem?! Jelezte továbbá, hogy ennek az ügynek lesznek következményei.

View this post on Instagram

Hazudnék, ha most azt írnám, mennyire szuper jó kedvem van… Persze, most biztosan a várandósság is közrejátszik abban, hogy jobban megviselnek a különböző lelki dolgok! A testisértést büntetik… de mi a helyzet a lelkünkkel? Idegen emberek azt írhatnak rólunk amit csak akarnak? Anélkül, hogy utánajárna annak, hogy amit ír, az valóban igaz-e? Ezt (tegnapi gusztustalan cikk ) igazából már el is engedtem, de ebből a kérdésből szépen tovább folytattam az okfejtést magamban és mélységesen elszomorodtam, hogy mennyire nincs jelen a -Közösségi Média- világában a felelősségvállalás fontossága! Már annak is kutya kötelessége lenne ezt előtérbe helyeznie, aki akár ,,csak” 10.000 embert ér el, de aki milliókat ér el? Nekik, hogy nem jut eszükbe, hogy különböző kijelentésekkel/írományokkal lelki bántalmazást folytatnak? Vagy éppenséggel tudják, de ezzel együtt azt is, hogy megtehetik, mert nincsen semmi törvényi szabályozás rá? Ezt miért nem büntetik?☹️ Nagyon bízom abban, hogy ez hamarosan változni fog! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Szerencsére elég pozitív az éleltszemléletem, szóval nem lesz itt baj, de mi van azokkal, akik nem tudják a hasonló helyzeteket magukban lerendezni? Ők mihez kezdjenek? Járjanak pszichológushoz?🤷🏻‍♀️🙁 Ezzel valamit kezdeni kell. Nem miattam/miattunk vagy az elmúlt napokban történtek miatt, hanem a szebb jövő érdekében! Mi értelme az utálkozásnak? Az ujjal mutogatásnak? SEMMI! Vagy embereket tényleg az tesz boldoggá, hogy másokat bánthatnak? Nem akarom elhinni! 🤦🏻‍♀️ Bocsánat! Itt be is fejeztem, csak nem tudok egyszerűen most másra gondolni. Ezek a kérdések lebegnek a szemem előtt. Hamarosan kimozdulunk ( Fradi-Paks mérkőzésre megyünk ) és ezzel együtt magam mögött hagyom a fentebb írtakat is és ígérem ugyanolyan leszek, mint amit tőlem megszokhattatok.😊 Bocsánat, de a kommenteket is kikapcsolom, mert nem szeretnék már ezzel foglalkozni, csak szerettem volna megosztani veletek az éppen aktuális gondolataimat.❤️ Köszönöm, hogy itt vagytok, hogy kíváncsiak vagytok rám/ránk és, hogy olyan sok támogató jellegű üzenetet vagy akár kommentet írtok.🙏🏼

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on