2020.06.05
Fatime, Fatima
Kezdőlap Címlap Tatár Csilla durván káromkodva rohant ki a focizó gyerekek miatt

Tatár Csilla durván káromkodva rohant ki a focizó gyerekek miatt

Csesszétek meg – írta közösségi oldalán a bejegyzése végére Tatár Csilla.

A 36 éves, második gyermekét váró kismama indulatosan figyelte az ablakából a focizó fiatalokat, majd leült a számítógépe elé és megírta az alábbi posztot. Melynek végét egy cifra káromkodással zárta. Lehet, még igaza is van abban, amit ír, de a stílus elfogadhatatlan egy médiaszereplőtől. Arról nem is beszélve, hogy a kismamának sokkal inkább a babavárás örömét kellene megélnie, nem pedig felhúznia magát olyasmin, amire úgysincs ráhatása.

Bár Tatár Csilla azóta az oldalán őt ért támadások miatt törölte a posztot, de az internet ugye nem felejt. Így megmutatjuk, mit írt. Íme:

Remélem, mind nagyon jól érzitek magatok..biztosan így van, hiszen szuper lehet ilyen időben kint lenni a szabadban, mozogni, hülyéskedni a haverokkal, találkozni a rokonokkal!#ilovepiknik Megértem, hogy nincs rajtatok maszk, hiszen abban nagyon nehéz levegő után kapkodni akkor, amikor az ember szalad egy labda után! Irigykedünk mindannyian, akik 4. hete maximum 30 percre hagyjuk el a gyerekeinkkel az otthonainkat, annak reményében, hogy minél hamarabb vége lesz ennek az egész szörnyűségnek. Irigykednek a környék vendéglátósai is, akik már hetek óta bezártak, és azon imádkoznak, hogy valahogy túléljék, mind anyagilag, mind lelkileg ezt az időszakot. A sarkon lévő gyógyszertár dolgozói is élvezik a parkból beszűrődő kacajokat, mert ez talán feledteti velük, hogy reggel nyolc óta, kígyózó sorokban állnak az ajtajuk előtt az emberek, és ki kedvesebben, ki arrogánsabban követeli tőlük a 6 havi gyógyszeradagját! Köszönik a terhes nők is, akik irtó hálásak azért, hogy senki sem fogja “zavarni” őket a szülőszobán, mert ha nektek köszönhetően tovább durvul a járvány, nemhogy apuka, de szülésznő sem lesz majd, aki csatasorba tud állni! Remélem, szépen lebarnultatok és kimozogtátok magatokat! #csesszétekmeg