2020.06.04
Bulcsú
Kezdőlap Címlap Tahi Tóth László özvegye hisz a varázslatban, rituális arcfestéssel tartja távol a...

Tahi Tóth László özvegye hisz a varázslatban, rituális arcfestéssel tartja távol a vírust

Kárászy Szilvia zongoraművész mélyen hisz a spirituális eszközök varázserejében.

Van, aki imádsággal, van, aki az immunrendszere tudatos erősítésével, Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia zongoraművész pedig a spiritualizmus eszközeivel küzd a koronavírus ellen – írta a Ripost. A zongoraművésznő tudatosan csak fekete és piros színeket használ, hiszen az ősi kultúrák szerint az előbbi az élet színe, az utóbbi pedig a háborút jelképezi. Szilvia nyakán pedig megjelenik a béke közismert szimbóluma is. Ő így próbál meg erőt adni – amit meg is osztott a közöségi oldalán.

“Kedves Barátaim, úgy érzem, hogy még mindig nagyon sokan és még csak fel sem fogják, hogy mi is történik valójában…HÁBORÚ VAN sajnos… ! Egy láthatatlan ellenséggel küzdünk… a kimenetele jelen pillanatban még teljességgel kiszámíthatatlan… úgy egészségügyileg, pszichésen illetve sajnos gazdaságilag is…
A Világunk most végérvényesen megváltozik…! Addig is : Minden este 20h-kor hála és szeretet taps – ima Mindazoknak akik 24h-ban a frontvonalon állnak! Köszönet és Tisztelet Nekik! Az idősek, illetve MINDENKI aki csak megteheti, maradjon most otthon!! Evvel talán segíthetünk még az élhetőbb túléléshez újjászületéshez… ÉDES ISTENEM, MICSODA PILLANAT LESZ… AMIKOR újra megölelhetjük Majd egymást! Én felfestettem a harci jeleimet az arcomra : addig is ÉBREDJETEK rá Barátaim a lényegre… Új élet jön… a régi életünk elveszett… hamarosan jelentkezem… szeretettel ölellek Benneteket!”