KezdőlapCímlapSzulák Andrea külföldre költözik a lányával

Szulák Andrea külföldre költözik a lányával

Váratlan fordulat ez a jól működő család életében.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy egy-egy híresség gyerekéről ne derülne ki, hogy külföldön akar egyetemre járni. Most Szulák Andi gyönyörű lánya, Rozina maga nyilatkozta a Nők Lapjának, hogy ez a terve. Csakhogy ebben az elképzelésben van egy kis csavar.

Máshogyan tervezi ezt a kiköltözést, mint a legtöbb fiatal, aki szinte örül, hogy megszabadul a családi kötöttségektől és a saját életét élheti, tisztes, ezerkilométeres távolságban, a szülői szemek elől elzárva. Rozina és Andrea kapcsolata annyira ideális, mondhatni idilli, hogy ők ezt a külföldi egyetem-témát is együtt képzelik el.

„Engem soha nem hozott lázba se az éneklés, se a színészet. Ellenben az üzleti, marketinges vonal nagyon izgat. Külföldön szeretném elvégezni az egyetemet, és lehet, hogy anyu is velem tart” – állította Rozina.

És hogy ezt nem az interjú pillanatában talált csak ki, bizonyítja a büszke anyuka, Szulák Andi reakciója: „Miért is ne? Rozina ajánlotta fel, nem az én ötletem. Az a terv, hogy előbb csak egy-két hónapra költöznék a közelébe, aztán majd meglátjuk. Sokan dolgoznak messziről ebben a szakmában. Aztán majd Rozina eldönti: azt szeretné, ha tőle egy utcányira főzném neki a paprikás krumplit, vagy ezer kilométer távolságból.”

Indirekt/sassy.hu