2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Sztriptíztáncosnőkre vágyik a kórházban fekvő koronavírusos sztárszínész

Sztriptíztáncosnőkre vágyik a kórházban fekvő koronavírusos sztárszínész

Baranyai László 93 évesen is férfi, akinek bár nagyon hiányzik a felesége, de az is jót tenne a lelkének, ha gyönyörű sztriptíztáncosok is meglátogatnák a kórházban.

Baranyai László elkapta a koronavírust, és bár az első héten úgy tűnt, képes lesz az otthonában is legyűrni a kórokozót, végül rosszabbra fordult az állapotba. A felesége értesítette a mentőket, akik beszállították a színművészt az egyik fővárosi intézménybe.

A Família Kft. nagypapája a Blikknek elmondta, igazán hálás az orvosoknak, a nővéreknek, és a katonáknak. “Szerencsére nem kellett lélegeztetőgépre kötni, esetemben elég volt az oxigénmaszk, de már azt is levették rólam. A nővérek és az orvosok is csodálatos, emberfeletti munkát végeznek, minden tiszteletemet és szeretetemet megérdemlik. Tudom, hogy egyesek kifogásolják, hogy a járvány idején katonák szolgálnak a kórházakban, de én tudom csak igazán, hogy ez mennyire hasznos” – szögezte le a színműművész.

Laci bácsi azt sajnálja leginkább, hogy a látogatási tilalom miatt senki sem látogathatja, és szeretett feleségével is csak telefonon tud érintkezni. “Egyfolytában beszélgetünk, mert aggódik értem a drágám. Jót tenne a lelkemnek, és persze a szememnek is, ha rajta kívül ledér hölgyek, gyönyörű sztriptíztáncosok is meglátogatnának – mondta nevetve a színművész.