2023.09.27
Adalbert
Kezdőlap Címlap Szomorú hír: Solti Ádámék második lombikprogramja sem sikerült

Szomorú hír: Solti Ádámék második lombikprogramja sem sikerült

Szívbemarkoló hírt osztott meg a közösségi oldalán Solti Berni.

“Nehezen találom a szavakat” – kezdte megrendítő bejegyzését Solti Ádám felesége az Instagramon. Mint arról korábban a Blikk is írt, a házaspár hosszú évek óta tervezi a családalapítást, eddig sajnos azonban sikertelen volt minden próbálkozásuk, ráadásul nemrég el kellett halasztaniuk második lombikprogramjukat is a koronavírus miatt.

Most azonban újabb csapás érte a sztárpárt: Berni szívszorító szavakkal tudatta követőivel, hogy ezúttal sem sikerült a beültetés. Mindazonáltal úgy tűnik, egy apró reménysugár csillant fel a házaspár előtt, ugyanis végre hatalmas eredményt értek el a folyamat során.

“Ami számomra is meglepő, hogy ezúttal most nem sírtam. Egyetlen könnycseppet sem ejtettem azóta, mióta megtudtam, hogy a 2. lombikunk sem sikerült. Nem tudom miért, pedig veszteség és fájdalom. Viszont, a sikertelenség ellenére, azt mindenképpen szeretném megjegyezni; ezúttal hatalmas eredményt értünk el! Nagyon sok gyönyörű, egészséges, beültetésre alkalmas embriónk lett, akiket sikerült lefagyasztani, és azok a picike kis életkék, most csak rám várnak.. én pedig Rájuk!

Talán ezért is ilyen nyugodt a szívem. Ezúton is szeretném megköszönni a Semmelweis Egyetem Asszisztált Reprodukciós Centrum munkatársainak, azon belül is;

Dr. Sipos Miklósnak a részleg igazgatójának és főorvosának, illetve a két IVF ápolómnak, akik a legnagyobb szeretettel és odaadással segítettek és tartották bennem a lelket 0-24-ben; Boda Barbarának és Reményi-Lukács Krisztinának! Csodálatos emberek és profi szakemberek, akiknek rengeteget köszönhetek!

Nem mellesleg pedig köszönöm a Férjemnek, hogy mindvégig egymást támogatva, újra végig csináltuk! Nem adjuk fel! Anya leszek! Eljön az én időm is! Harcolunk tovább!” – fogalmazott Berni az Instagram-posztban, melynek felhasználására egyedül a Blikknek adtak engedélyt.

Indirekt/Blikk

View this post on Instagram

Nehezen találom a szavakat. Ami számomra is meglepő, hogy ezúttal most nem sírtam. Egyetlen könnycseppet sem ejtettem azóta, mióta megtudtam, hogy a 2. lombikunk sem sikerült. Nem tudom miért, pedig veszteség és fájdalom. Viszont, a sikertelenség ellenére, azt mindenképpen szeretném megjegyezni; ezúttal hatalmas eredményt értünk el! Nagyon sok gyönyörű, egészséges, beültetésre alkalmas embriónk lett, akiket sikerült lefagyasztani, és azok a picike kis életkék, most csak rám várnak.. én pedig Rájuk! Talán ezért is ilyen nyugodt a szívem. Ezúton is szeretném megköszönni a Semmelweis Egyetem Asszisztált Reprodukciós Centrum munkatársainak, azon belül is; Dr. Sipos Miklósnak a részleg igazgatójának és főorvosának, illetve a két IVF ápolómnak, akik a legnagyobb szeretettel és odaadással segítettek és tartották bennem a lelket 0-24-ben; Boda Barbarának és Reményi-Lukács Krisztinának! 🤍 Csodálatos emberek és profi szakemberek, akiknek rengeteget köszönhetek! Nem mellesleg pedig köszönöm a Férjemnek, hogy mindvégig egymást támogatva, újra végig csináltuk! ❤️ #Tevagyalegjobb @soltiadam ❤️ Természetesen mindig akad 1-2 kamu profilos szemétkedő, aki ilyenkor kapva kap az alkalmon, hogy “trollkodjon” és megpróbáljon megbántani.. (ismétlem, csak próbálja, de sosem fog sikerülni!) Ezzel most is számoltam, de tudnotok kell, hogy hidegen hagy! Ugyanis sokkal többet ér nekem az az összetartó közösség, ami itt, az oldalamon kialakult! Ti! Azok a Nők, Édesanyák, Leendő Édesanyák, akik nap mint nap megosztjátok velem a küzdelmetek, fájdalmatok és örömötök történetét! 🙏🏼 Miattatok (is) beszélek erről! Nem adjuk fel! Anya leszek! Eljön az én időm is! Harcolunk tovább!💪🏻 #folytköv #soltibernilombik #ivfwarrior (❗️A fotó(k) és a szöveg felhasználása, sajtótermék általi továbbosztása és másolása, TILOS, nem járulok hozzá❗️)

A post shared by Solti Bernadett (@soltiberni) on