KezdőlapCímlapSzomorú hír: 23 év után elválik MÁZS

Szomorú hír: 23 év után elválik MÁZS

Mészáros Árpád Zsolt az 50. születésnapján hozta meg a végső döntést, otthagyja az Operettszínházat, amiről a rajongóit is tájékoztatta a közösségi oldalán.

Mészáros Árpád Zsolt egy hosszú és egyben szomorú posztot osztott meg szombat délelőtt a Facebook-oldalán, melyben elárulta, hogy 23 évnyi „szerelem” és közös munka után elválnak az útjaik az Operettszínházzal. A szakítás okait is elárulta a sztár, és hozzátette, bízik benne, hogy még egyszer keresztezik majd egymás útját a teátrummal. 

„Elválunk: 23 év után 23-án, az 50. szülinapomon a Színházak éjszakáján el kell válnom az Operettszínháztól… Így a családommal töltöm ezt az estét… Is… Nagy szerelmeimtől kell megválnom: Rifftől a West Side Storyból, Mozarttól, a Rómeó és Júlia Benvoliojától, A menyasszonytánc Andrásától, Rudolftól, Lefoutól a Szépség és a szörnyetegből, az Abigél Kuncz Ferijétól, elválok az Oltári srácoktól, hello Hello! Igen?!, Ibusár, Csárdáskirálynő, La mancha lovagja, Sybill ..stb. Isten veletek. Megannyi gyönyörű élmény ér véget a velem beharangozott Jekyll és Hyde-dal – aminek csak a promóciójára használtak…” – írta a bejegyzésben Mészáros.

A színész azzal folytatta, hogy a jelenlegi vezetőség magabiztos, teljes érdektelensége arra figyelmeztette őt, hogy már nincs helye az Operettszínházban. „Szüleim mindig az őszinte emberségre és soha nem az érdekek mögött meglapuló lehetőségek kihasználására neveltek, de a világunk megváltozott… Sajnálom… Szívszakadva, de az egészségi állapotom és a szeretett családi hangulat megtartása érdekében” – tette hozzá MÁZS.