KezdőlapCímlapSzombaton már az új csapattal láthatjuk a lottóshow-t

Szombaton már az új csapattal láthatjuk a lottóshow-t

Már most szombattól megújult csapattal látható a lottóhúzáshoz kapcsolódó tévéshow, de változás lesz vasárnap is a Hatoslottó sorsolásánál is.

Szombattól az egyszerre távozó Kisó (Kiss Orsi) és Kovács Áron utódjaként Harsányi Levente és Lola mellett a második gyermeke születése után visszatérő Mák Kata, valamint Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie) vezeti a SzerencseSzombat című műsort a Duna TV-n.

– Biztosíthatok mindenkit, hogy sokkal nagyobb szerencséje lesz, mint nekem, eddig még nem nyertem nagyobb összeget kaparós sorsjeggyel sem – mondta nevetve Freddie.

Kata, a csinos anyuka nem csak ezért érzi magát szerencsésnek, hanem mert mindkét terhessége problémamentes volt és a családja mellett a kollégái is a segítségére voltak, hogy minden a lehető legjobban alakuljon. Rengeteg figyelmet kapott és még a stúdióban is úgy érezheti, mintha otthon lenne.

– Ez egy nagy csapat és szinte családias a hangulat, így olyan mintha itt is otthon lennék. Főként, ha arra gondolok, biztosítják a lehetőséget, hogy az öltözőt kisebb gyerekszobának alakítsam át, vigyem magammal a kicsit, amíg anyatejjel táplálom – mesélte Kata.

A megújuló lottóshow augusztus 22-én 18:40-kor lesz látható a Duna TV-n.

További változás, hogy vasárnaptól (augusztus 23-tól) a Hatoslottó sorsolása kapcsán is változás lesz, hiszen a nyerőszámokat ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza majd.

Indirekt/Blikk