KezdőlapCímlapSzókimondó! Gundel Takács Gábor: "Ennek így kellett lennie"

Szókimondó! Gundel Takács Gábor: „Ennek így kellett lennie”

Meglepően őszinte volt, kimondta az igazat házasságáról.

Gundel Takács Gábor és felesége, Czeglédi Ágota immár 32 hosszú éve élnek harmonikus házasságban. Boldogságuk titka talán sokakat megdöbbent, de ők a gyermekeik kirepülése után is jó házastásak maradtak. Korábban arról beszélt a televíziós újságíró a Kiskegyednek, hogy milyen érzés újra csak kettesben lenni, egymásra figyelni.

„Furcsa, hogy csendes a ház, de ennek így kell lennie. Azért neveltük őket, hogy lábra tudjanak állni. Most már kicsit hátra dőlhetünk a feleségemmel és csak figyeljük őket. Egy másik fajta élet kezdődik azzal, hogy ők mindhárman kirepültek. Több időnk van egymásra, több időnk van magunkra is. Bár arra mindig figyeltünk, hogy míg a három gyerek otthon lakott, akkor is tudjunk néha kettesben is kikapcsolódni” – kezdte a lapnak.

Majd szóba került az is, hogy Gundelék házasságáról sosem hallani a lapokban. Még egy magánéleti botrányuk sem járta meg sajtót, ennek is oka van a televíziós újságíró szerint:

„Én úgy gondolom, hogy azért, mert az ember ismert lesz, azért nem kell elveszítenie az emberségét. Meg kell érte dolgozni, hogy ennyi ideig jól működjön egy kapcsolat. Nincs különösebb receptem rá, csak annyi, hogy rengeteg türelem és szeretet kell. Társként kell egymás kezét fogni, és nem egymás ellen rivalizálni, hogy ki a sikeresebb a karrierjében. Nem le kell győzni egymást, hanem ki kell egészíteni.”