KezdőlapCímlapSzoboszlai Dominik egy vagyont költ romantikára

Szoboszlai Dominik egy vagyont költ romantikára

A magyar válogatott csapatkapitánya Olaszországba utazott a kedvesével, és igencsak megadta a módját a romantikának: az Amalfi-part legdrágább hoteljében szállt meg Borkával.

Szoboszlai Dominik megadja a módját a pihenésnek! Mivel a magyar válogatott búcsúzni kényszerült az Eb-ről, a nyári szünet most korábban kezdődött a csapatnak, így kihasználják ezt az időt a pihenésre.

A Liverpool sztárja például Olaszországba utazott a barátnőjével, és talán mondanunk sem kell, hogy ez a nyaralás nem öt forintba került. Már csak azért sem, mert a szerelmesek az Amalfi-partot választották a romantikához, ahol amúgy is mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek, főleg, ha a környék legdrágább szállodájában szeretne időt tölteni…

Itália egyik legmenőbb hoteljében töltenek el pár napot. Ez a hotel persze nem csak menő, de méregdrága is, tekintve, hogy a Ravelloban található Palazzo Avinóról van szó. Itt a legolcsóbb szoba is közel 500 ezer forint egyetlen éjszakára, mondjuk nem véletlenül. Maga az épület egy 12. századi villa, amit a 90-es években alakítottak szállodává, az pedig csak mellékes, hogy olyan kilátás tárul elénk a szobákból, amiért érdemes felkelni minden nap – írta a Bors.

Persze ehhez párosul az a kényelem is, amit egy ötcsillagos hotel nyújt, főleg, ha kicsengetjük egy lakosztály árát. Nos, Dominik kicsengette, mind a 2,7 millió forintot éjszakánként. Azt persze nem tudjuk, hány napot töltenek ott a szerelmesek, azt viszont bátran kijelenthetjük, hogy a focista otthagy pár gurigát. 

Borka minderről az Instagram-sztorijában számolt be, amiből kiderül, hogy hétfőn érkeztek, és egy jakuzzis, erkélyes lakosztályban pihenik ki az elmúlt időszakot. Persze nem csak a négy fal között töltik az idejüket: a minap Caprira is ellátogattak, ahol egy romantikus vacsorán vettek részt, miután felfedezték a szigetet. És először történt meg az is, hogy a fehérvári lány egy pillanatra megmutatta Dominikot is.