KezdőlapCímlapSzinte hihetetlen, de Pap Dorci szingli!

Szinte hihetetlen, de Pap Dorci szingli!

Nemrég elárulta, hogy szeretne-e komolyabb kapcsolatot, vagy van-e már kiszemeltje.

Pap Dorcit már jól ismerik a TV2 nézői, hónapokig közdött az Exatlonban, minden hétköznap este képernyőn volt, majd a Dancing With The Starsban mutatta meg, hogy nemcsak a tengerparti, dominikai versenypályákon ügyes, hanem a táncparketten is.

Pap Dorci nem szemérmes típus, hiszen nincs egyáltalán takargatnivalója, formás testét folyamatos testmozgással tartja karban. A szerelmi életéről ritkán beszél, legutóbbi ismert partnere a szintén exatlonos Esztergályos Patrik volt, aki után hosszú időre volt szüksége a lánynak, hogy újra nyitottá váljon egy új kapcsolatra. Nemrég elárulta, hogy szeretne-e komolyabb kapcsolatot, vagy van-e már kiszemeltje.

„Nekem szerencsére sosem volt problémám, mindig boldog voltam egyedül is. Nem vagyok kapcsolatfüggő, rengeteg más dologban is megtalálom a boldogságot. Nyilván vágyom egy kapcsolatra, ki nem?! Viszont már nem szeretnék meggondolatlanul akármilyen kapcsolatba beleugrani. Sokat tanultam az eddigiekből. Csak olyanra vágyok, amiben igazán boldog vagyok és önmagam lehetek, illetve elég érett az illető ahhoz, hogy bármikor, bármiben mellettem legyen és támogatni tudjon” – magyarázta, hogy miért egyedülálló.