2022.05.26
Evelin, Fülöp
Kezdőlap Címlap Szikora Róbert: büntessék meg a vírustagadók vezéreit

Szikora Róbert: büntessék meg a vírustagadók vezéreit

A zenész nem érti az oltáselleneseket, hiszen ő március óta mindennap imádkozott, hogy legyen védőoltás a koronavírus ellen.

Szikora Róbert énekes

Szikora Róbert az elsők között regisztrált védőoltásért, szerinte a vírustagadók hatalmas károkat okoznak kamppányukkal az emberiségnek.

– Minden épeszű ember beoltatja magát, hiszen tudja, hogy abból baj nem lehet, sőt segít vele önmagán, a szűkebb környezetén és összességében a világon is. Március óta minden nap imádkoztam azért, hogy meglegyen az ellenszer, így amikor kiderült, hogy van oltás, az első napon regisztráltam. Ugyanerre szólítok fel minden felelősséggel gondolkodó magyar embert! – fakadt ki a zenész, aki szerint komolyan büntetni kellene a vírustagadó véleményvezéreket, akik bizonytalanságot szítanak.

– Legyen már mindenki felnőtt ember és viselkedjen nagyfiúként! Csak a gyáva ember nem oltat és csak a legsötétebb lélek képes erre buzdítani másokat, mindenféle szemenszedett hazugságot terjesztve! Bízunk abban, hogy a választott kormányunk kiváló szakemberekkel vizsgáltatta be a már alkalmazott vakcinát éppen úgy, ahogy bízunk egy pilótában, amikor felszállunk egy gépre. Nem tesszük fel a kérdést, hogy vajon ért-e a repülő vezetéséhez, csak rábízzuk az életünket. Most bízzuk rá a kutatókra és az orvosokra ezt a kérdést! Azokra pedig, akik ezt a bizalmat próbálják aláásni, példás büntetést kellene kiszabni, hiszen az ellen dolgoznak, hogy az életünk végre visszatérhessen a normális kerékvágásba!” – mondta a metropolnak Szikora.