KezdőlapCímlapSzerelmes lett az Exatlon alatt a női döntős Dorci – ő a...

Szerelmes lett az Exatlon alatt a női döntős Dorci – ő a párja

Az Exatlon Hungary forgatásán talált rá a szerelem Kihívók csapatát erősítő Pap Dorkára. A 18 éves lány az Instagram oldalán is megmutatta kedvesét, Yilmaz Ümitcant.

Dorka és a rendező asszisztensként dolgozó, török-magyar származású Yilmaz már a forgatás elején egymásra talált, a verseny miatt azonban mindeddig nem alakulhatott ki közöttük komolyabb kapcsolat. „Már számoltuk a napokat, (…) és amikor végre vége lett elvittem motorozni és randiztunk egy kicsit” – mesélte Yilmaz, hozzátéve: ezt követően az utolsó öt napot már együtt töltötték Dominikán – írta meg a Blikk.

Pap Dorci elmondta, nagyon örül, hogy egymásra találtat Yilmazzal.

  • Kijelenthetem, hogy igazán szerelmes vagyok, és remélem, ez így marad még nagyon sokáig” – mondta az Exatlon női ezüstérmese. – Ti el tudnátok képzelni, hogy van egy személy, akivel láthatóan érdeklődtök egymás iránt, akivel szívesen beszélgetnétek, de annyira el vagytok különítve, hogy arra sincs lehetőségetek, hogy odamenj hozzá és annyit kérdezz, “Szia, hogy vagy?” Minden nap látjátok egymást, napról napra egyre jobban odáig vagytok egymásért, de nem lehet köztetek semmilyen kapcsolat. Hát nekünk így teltek a napok, hetek, hónapok, és egyszer csak vége lett a versenynek, majd odaállt elém, hogy elvisz motorozni! Azt mondhatom, én voltam a legboldogabb a világon, hogy végre vele lehettem” – írta Pap Dorci.

Indirekt/Blikk