KezdőlapCímlapSzenzáció! Már kész az új Curtis-sláger

Szenzáció! Már kész az új Curtis-sláger

A rajongók ünnepelnek, azonnal a lejátszási listák élére repülhet az Éjjel érkezem 2024-es átgondolása Gáspár Lacitól, Lotfi Begitől és a rappertől.

Amikor Majka és Curtis szakítottak, akkor bizony nagyon sokan kezdtünk aggódni, hogy vajon mi lesz a focistából lett rapperből? Sokan ugyanis úgy gondolták, hogy csapatukból Majka a húzó ember, aki nélkül Curtis nem tudja megállni a helyét. Ráadásul egy nagyon nehéz időszakban is járt akkor: drogproblémákkal küszködött.

Szerencsére azonban Curtis erős volt, és képes volt lábra állni. Most csillaga megállíthatatlanul száguld felfelé, ráadásul most bejelentette, hogy úton van a következő slágere, ami miatt ünnepelnek a rajongók. 

Ez az újragondolt „Éjjel érkezem”, 2024 reményeivel és 1986 ikonikus, szerelmi pillanatával, amelynek köszönhetjük az Edda valaha volt egyik legnagyobb zenei kincsét. Gáspár Laci megálmodta, Lotfi Begi új köntösbe öltöztette, Curtis plusz tartalmat adott neki – így biztos a siker.

Az „Éjjel érkezem” nem egy klasszikus értelemben vett feldolgozás lett végül, mert az eredeti szerzeményből a refrént és egy verzét hagyott meg a trió, ezen felül hallható egy teljesen új rész is Curtistől.

„Begivel már évek óta barátok vagyunk, készült már több közösünk is. Amikor megkeresett és elmondta az ötletét, azonnal igent mondtam. Nagy tisztelője vagyok Pataky Attila munkásságának, imádom a slágereit és remek embernek ismerhettem meg. Emellett Gáspár Lacival is jóban vagyok, akit nagyra tartok énekesként. Boldog vagyok, hogy szövegíróként és előadóként is részt vehettem ebben a projektben” – mondta el Curtis, aki a „Gyémánt” és a „Casanova” kapcsán is szívesen dolgozott együtt Begivel.

Indirekt/Bors