2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Szégyen! A felkészületlen Curtist kiütötte Fecsó!

Szégyen! A felkészületlen Curtist kiütötte Fecsó!

A rapper olyan teljesítmény nyújtott a Sztárboxban, amivel magára haragította a nézőket.

A Sztárbox harmadik adásában a férfi nehézsúly kategóriájában Curtis és Szegedi Fecsó összecsapása az utóbbi győzelmével végződött. A rapper megpróbálta gyorsan lerohanni és kiütni Fecsót, ez azonban nem sikerült neki.

A második menetben már nem csak sokat fogott és birkózott, hanem néha egyszerűen elsétált, hogy levegőhöz jusson. Fecsó végül kivárta azt a pillanatot, amikor Curtist már nem vitte a lendület, és a padlóra küldte. Ezt követően a bíró lezárta a küzdelmet. 

Curtis teljesítménye kiakasztotta a nézőket. Sokan felrótták neki, hogy még hencegett is azzal, hogy míg Fecsónak heti hat edzése volt, neki pedig összesen volt ennyi. A kommentelők szerint a boksz szégyene, illetve cirkuszi parádé volt az, amit Curtis művelt.

Curtis a mérkőzés után az Instagram-oldalán reagált a ringbeli történésekre. A posztját azzal kezdte, hogy gratulált az ellenfelének, majd megjegyezte: „Ami bennem volt, kiadtam, most jöhet a pihenés.” A rapper hozzátette: vár még rá a Voice döntője is, ahol coachként kell helytállnia. Végül megköszönte a csapatának, hogy felkészítették a meccsre.