KezdőlapCímlapSzázmilliós házat vett LL. Junior

Százmilliós házat vett LL. Junior

Százmilliós álomotthonba költözik Törökbálint kertvárosi részén a népszerű zenész.

Kidöntött falak, apró darabokra zúzott csempék – ez a kép fogadta LL. Juniort péntek reggel, amikor a frissen vásárolt házába lépett. Az énekes új otthonát tervezetten zúzták le, a feleségével és a kisfiával egy felkapott budai kerületben kezdenek hamarosan új életet.
Junior és Körtvélyessy Kinga közösen döntöttek arról, hogy az őket ért súlyos tragédia után környezetváltozásra van szükségük, amennyire csak lehetséges, ez segíthet a továbblépésben.

Fotó: Facebook

– Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Lacikának boldog és teljes élete legyen. A múltat sajnos nem lehet megváltoztatni, de hiszünk abban, hogy sok-sok odafigyeléssel a fiúnknak a lehetőségeinkhez képest a lehető legjobb életet tudjuk biztosítani – mondta a Bors megkeresésére, LL. Junior.
A régi lakásból való elköltözést is ezért tartotta fontosnak az énekes, aki feleségével közösen, a közeli barátaik ajánlására találta meg az új álomotthont. 

– Nagyon szép helyre költözünk egy kényelmes, minden igényt kielégítő családi házba – meséli Junior. – Persze, a beköltözés nem megy egyik napról a másikra, a házban előbb némi felújítás és átalakítás lesz. A munkálatok már elkezdődtek, egyelőre drámai a helyzet – teszi hozzá nevetve.
– Most épp a rombolási szakaszban vagyunk. Falakt vertek ki, csempét zúznak le… Rossz nézni! Remélem, hamarosan túlleszünk ezen, és végre az építési munkálatokról posztolhatok fotókat. LL. Junior azt is elárulta a Borsnak, hogy a kisfiának milyen szobát terveznek.

– Lacika imádja a rajzfilmhősöket, így biztos, hogy a kis birodalmának dekorációjában feltűnik majd Pókember, Superman és a többi hős, akikért rajong. Szeretném, ha olyan szobája lenne itt, ahova mindig szívesen jön. Ahol kiszakadhat kicsit a valóságból, és teljesen kikapcsolódhat. Semmi sem fontosabb annál, mint hogy boldognak lássam őt.