KezdőlapCímlapSzabó Zsófi kitálalt: évek óta nem érezte jól magát az RTL-nél

Szabó Zsófi kitálalt: évek óta nem érezte jól magát az RTL-nél

Úgy érzi, rengeteg bántás érte, ezért is döntött úgy, hogy hátrébb lép a nyilvánosságtól, és kevesebbet oszt meg életéből.

Szabó Zsófi a TV2 Titkok Ramónával stúdiójában árulta el, hogy sokan kihasználták már. Lékai-Kiss Ramóna kérdezte karrierről, anyaságról, magánéletről és jövőbeni terveiről. 

– Ha tök őszinte akarok lenni, akkor nem éreztem magam a helyemen az előző csatornámnál már. Ez az érzés már jó sok évre megy vissza részemről. Néha kérdezték tőlem emberek, hogy „Miért nem a Mokkában vagy?”, és akkor mondtam, hogy „Hát, amúgy tényleg, jó kérdés!” – vallotta be a műsorvezető, aki tavaly decemberben köszönt el az RTL Reggelitől, majd a csatornától is, és átszerződött a TV2-höz. 

– És akkor valahogy ez a gondolat már megszületett a fejemben, és szerintem én ezt bemanifesztáltam. Egyre többször beszélgettem erről, hogy miért nem itt, miért ott, de még nagyon kötődöm oda, azokhoz az emberekhez. És aztán amikor átjöttem, akkor meg magától értetődő volt, hogy a Mokkában folytatom. 

Lékai-Kiss Ramónának azt is elmondta, úgy érzi, korábban többen is kihasználták, azonban mostanra megérett arra, hogy tudjon nemet mondani és képviselni saját akaratát. 

– Nagyon befolyásolható ember vagyok, szeretetéhes, és nagyon hálás vagyok azért, ha valaki figyel rám, és elhiteti velem, hogy a barátom vagy a barátnőm, és fontos vagyok neki. Sokszor estem abba a hibába az elmúlt években, hogy kihasználtak. (…) Az elmúlt években sokszor voltam áldozat, szeretek áldozattípus lenni, de többet nem leszek – jelentette ki magabiztosan Szabó Zsófi, majd hozzátette, szerinte az emberek rendkívül előítéletesek vele szemben, és sok megbélyegzést kap.

Szabó Zsófi azt is elmondta, az internet és a közösségi oldalak által sokan azt hihetik, ismerik, belelátnak az életébe, de kijelentette, hogy ezek az emberek nem ismerik őt. A beszélgetés egy pontján Lékai-Kiss Ramóna kisfia édesapjával, Kis Zsolttal való válásáról kérdezte. A műsorvezető szűkszavúan ugyan, de annyit elmondott, hogy most is azt érzi, hogy jól döntött, hogy vele közösen vállalt gyermeket, de hozzátette, ma már csak kisfiuk anyukájaként és apukájaként működnek együtt.

– Igen, természetesen. Szerintem nagy hiba lenne szülőként, úgy, hogy van közös gyerek, nem megpróbálni megmenteni – felelte, Lékai-Kiss Ramóna kérdésére, hogy próbálta-e megmenteni házasságát. A műsorvezető ezután arra is rákérdezett, hogy végül ki vetett véget a házasságnak, mire így felelt: – Már erről nem szeretnék többet beszélni. Nagyon sokat küzdöttünk azért, hogy működjön, és igazából működik is, csak mint anya és apa. 

Indirekt/Femina