2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Súlyos betegséggel küzd a győri lottómilliomos házaspár

Súlyos betegséggel küzd a győri lottómilliomos házaspár

Anikó rákos lett, szeptemberben műtik, és a férje, Józsi sem tud kimozdulni a házból.

Fotók: Indirekt

Évekkel ezelőtt nagy visszhangja volt, hogy egy Győrben albérletben élő, eladósodott, kilakoltatásra váró házaspár több, mint 650 millió forintot nyert a Skandináv lottón. Bár megfogadták a befeketési tanácsadó javaslatát, a pénzük egy részét kötvényekbe fektették, a Questor-csőd néven elhíresült győri bókerbotrány miatt sok tíz millió forintot buktak. De nem volt jó ötlet a belvárosi kávézó nyitása sem, ahová alig ment be vendég, emiatt meg kellett válni tőle. Szerencsére lakásokat vásároltak, amiket kiadtak, most ezek biztos pénzt hoznak a családnak.

Anikó a hajléktalan szálló előtt, ahol a megismerkedésükig férje, Józsi hosszú éveken keresztül nyomorgott

„Laci nagyon beteg és én sem vagyok jól. Be vagyok zárva ebbe a szép nagy házba, és főzöm a szilvalekváromat, amit egyébként meg sem kóstolhatnék. Nem csak azért mert cukorbeteg vagyok.
Találtak egy rosszinulatú daganatot a méhemben, szeptemberben lesz a méheltávolító műtétem” – nyilatkozta a Storynak a nő. 

Anikó régi vágya teljesült, amikor a nyereményből ezt a hófehér BMW-t megvette. Sofőrt is alkalmazott hozzá, mert neki nincs jogosítványa