KezdőlapBűnügySokkoló: zsákba dugták, megkötözték és agyonrugdosták a 8 éves kislányukat

Sokkoló: zsákba dugták, megkötözték és agyonrugdosták a 8 éves kislányukat

A 8 éves Autumn Hallow a kínok kínját élte át mielőtt apja és nevelőanyja brutálisan végzett vele. A gyermek a halálakor mindössze 20 kilót nyomott nyolc éves létére.

A minnesotai kislány 30 éves apja Brett J. Hallow és új felesége Sarah azzal hívták fel a segélyközpontot augusztus 14-én, hogy a lányka elmerült a fürdőkádban és nem lélegzik. Amikor a mentősök a helyszínre értek a mostohaanya éppen megpróbálta újraéleszteni a gyermeket a hálószobában.

Ez azonban több dolog miatt is gyanússá vált a mentősöknek. A szoba ugyanis vérben úszott, holott a szülők fulladást jelentettek, ráadásul a lányka holtteste már merev volt addigra.

Az orvos azonnal megállapította, hogy a gyermek halála órákkal azelőtt állt be, hogy szülei segítséget hívtak volna. A nyolcéves egész testtét borító ütés és kínzásnyomokat csak ezután vették észre.

Később pedig a boncolásnál az is kiderült, hogy a kislány agya is bevérzett korábban – feltehetőleg szintén bántalmazás miatt – ám szülei akkor sem vitték őt kórházba.

Hallow és felesége tagadták, hogy valaha is kezet emeltek volna a gyermekre, vagy elhanyagolták volna őt. Szerintük Autumn makkegészséges volt, igaz vacsorázni nem szeretett.

A kislány édesanyja, Kelsey Kruse teljesen összeomlott, amikor értesült gyermeke haláláról. Elmondása szerint volt párja a koronavírusra hivatkozva hónapok óta nem engedte őt lánya közelébe, és telefonon sem tudott vele beszélni, így mit sem tudott arról mit művelnek vele.

  • Elvettétek tőlem a legdrágább kincset, amit már soha többé nem kaphatok vissza. Nem nyugszom addig, amíg meg nem kapjátok méltó büntetésetek a haláláért! Remélem, hogy a két másik gyermeketek, ha felnő, megtudja, hogy mit tettetek a testvérükkel! – írta a Facebookon az összetört édesanya.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3229813690465494&set=a.105544192892475

A megölt gyermek 6 és 10 éves féltestvérei a nyomozóknak azonban elmondták: amikor a lányka véletlenül bepisilt félelmében, összekoszolta a ruháit, vagy ételt lopott magának, a szüleik a rendszeresen megkötözték egy szíjjal, majd egy hálózsákba dugták és úgy verték, rugdosták.

A két szülőt a bizonyítékok és a gyerekek vallomásai alapján letartóztatták gyermekgyilkosság és halált okozó gyermekbántalmazás miatt. A házaspár a tárgyalássorozat végéig a rácsok mögött marad, két saját gyermeküket pedig állami gondozásba helyezték.

Indirekt/Bors