2021.04.10
Zsolt
Kezdőlap Címlap Sokkoló tragédia: öngyilkos lett egy 51 éves magyar férfi, mert azt hitte,...

Sokkoló tragédia: öngyilkos lett egy 51 éves magyar férfi, mert azt hitte, koronavírusos – Exkluzív

Elképesztő, egyben szívfacsaró tragédia történt a Felvidéken. Egy hibás teszt miatt önkezével vetett véget az életének egy magyar férfi. Csak az Indirektnek nyilatkozott a férfi veje.

A mindössze 51 éves férfi nyaralásból érkezett haza két hete, úgy tudjuk, Horvátországban volt. A magyar-szlovák határon kötelező koronavírus-tesztet végeztek el rajta, ami pozitív eredményt hozott, így két hétre karanténba kellett vonulnia.

“Az édesanyjával és a testvérével lakott együtt, őket is hatóságilag karanténba zárták – mesélte az indirekt.hu-nak az elhunyt férfi veje. – Apósom nem érintkezett velük sem egy hétig, de egyre jobban elhatalmasodott rajta a pánik. Hiába nem voltak tünetei, naponta többször is hívta a mentőket, hogy teszteljék le újra, de egyszer sem mentek ki hozzá. Szegény teljesen bekattant, bepánikolt, nem tudta tovább elviselni a bezártságot, így hétfőn véget vetett az életének. Egy disznóölő pisztollyal főbe lőtte magát…”

A legbrutálisabb fordulat azonban még hátravolt az ügyben.

“Pozsonyba vitték a holttestét, ahol felboncolták, és megállapították, hogy nem is volt koronavírusos! Egy rossz, hibás teszt miatt lett öngyilkos, ez felfoghatatlan számunkra. Egyébként pont a halála másnapján, kedden mentek ki hozzájuk a mentők, és tesztelték le az egész családot, mindenki negatív eredményt produkált. Szegénynek egy napot kellett volna kibírnia…”