2022.01.29
Adél
Kezdőlap Címlap Sokkoló: élőben közvetítette a popsztár, ahogy halálra gázolja egy vonat

Sokkoló: élőben közvetítette a popsztár, ahogy halálra gázolja egy vonat

Életét vesztette a minap egy Romániában elismert popénekes. A mindössze 29 éves Tavy Pustiut óriási tehetségnek tartották hazájában, de egy figyelmetlenség miatt halálos tragédia érte.

Az eset Ploiesti városában, Prahova megyében történt. A férfi az anyósülésen ült, miközben a felesége vezetett. Pustiu élőben közvetítette a halálát: szemmel láthatóan jókedvű volt, cigarettázott és hangosan hallgatták a zenét.

Egy vasúti átjáróban azonban nem észlelték, hogy egy vonat érkezik. Az énekes a rémülettől sikoltozni kezdett, de ekkor már késő volt.

Pustiu már a helyszínen életét vesztette, a vonat szó szerint maga alá gyűrte az autójukat. 24 éves párja életéért jelenleg is küzdenek egy helyi kórházban. A sors fintora, hogy a férfi alig egy hónapja írta ki a Facebook-oldalára azt az idézetet, hogy „egy nap a rossz vonat visz el a jó állomásra”. Azt egyelőre még nem tudni, az énekes felesége miért hajtott a sínekre. A rendőrség azt nyilatkozta, hogy a nő nem vette figyelembe, hogy az átkelő pirosan villogott.

Indirekt/Bors