2020.10.30
Alfonz
Kezdőlap Címlap Sokkoló: borzalmas gyerekkoráról mesélt Michael Jackson lánya

Sokkoló: borzalmas gyerekkoráról mesélt Michael Jackson lánya

Michael Jackson lánya a gyermekkora miatt mentális problémákkal küzdött.

Paris Jackson teljes őszinteséggel beszélt gyermekkora nehézségeiről – írja a Mirror. A 22 éves modell elmesélte, hogy egész gyermekkorában mentális problémákkal küzdött, főként azért, mert apja, Michael Jackson játékbabaként öltöztette őt.

A lány többször próbált meg véget vetni az életének, amire elsősorban a testképzavara ösztönözte. Paris elmondta, hogy az önkárosítást egyfajta „segítségként” fogta fel a lelki traumák leküzdésében.

„Csak fiúk vettek körbe életem első 10-11 évében. Mivel én voltam az egyedüli lány, az apám imádott kicicomázni. Úgy öltöztetett, mint egy játékbabát. És gyűlöltem ezt” – mesélte egy Facebook-videóban.

Édesapja halála után Paris a nagymamájával élt. Étkezési zavara volt 11 éves korában, folyamatos falásrohamok törtek rá. Egyik unokatestvére megszólalása döbbentette rá, hogy nem élhet így tovább. Ám csak mélyebbre süllyedt: elkezdte vagdosni magát, mivel az önkárosítás felé fordult.

„Tudtam, hogy nem halok meg tőle, mert irányítottam a pengét. Pontosan tudtam, milyen mélyen vágom meg magam” – fogalmazta meg a gondolatait az akkori időszakról.

Indirekt/Blikk