2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Sokkoló: agyonverte, összeszurkálta, majd elásta az anyját a 43 éves magyar férfi

Sokkoló: agyonverte, összeszurkálta, majd elásta az anyját a 43 éves magyar férfi

Agyonverte, összeszurkálta, majd a kert végében elásta anyját Gábor. A férfi feltakarított maga után, békésen megreggelizett, aztán teljes léleknyugalommal besétált a rendőrségre.

Még most is a hideg rázza a Békés megyei Csorváson élőket, ha elsétálnak amellett a hajdan meleg családi otthon mellett, ahol tegnapelőtt a település történetének leghátborzongatóbb gyilkosságát követték el. A mindenki által csendes, nyugodt férfinak ismert Gábor ugyanis agyonverte, majd többször háton és nyakon szúrta vele élő anyukáját, a 61 éves, köztiszteletben álló Erzsébetet – írja a Bors.

A férfi a kert végében elásta az asszonyt, majd feldarabolta a 30 centis gyilkos kést, amit aztán a szennyvízcsatornába dobott. Fel is takarított maga után: a vért felmosta, és mint aki jól végezte dolgát, leült reggelizni. Étkezés közben arra jutott, hogy a gyilkosságot semmiképpen nem tudná megúszni, úgyhogy tervszerű higgadtsággal fogta magát, felkeresett egy bankot és a családját, majd besétált a rendőrségre, és feladta magát. A meglepett zsaruknak még azt is elárulta, hol hantolta el pontosan az anyját.

Indirekt/Bors