2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Selena Gomez óriási kebleivel nézett farkasszemet az internet népe

Selena Gomez óriási kebleivel nézett farkasszemet az internet népe

Az énekesnő mágnesként vonzotta a kíváncsi tekinteteket.

A bulvársajtó nem egyszer szedte már ízekre a közel 430 millió Instagram-követővel rendelkező Selena Gomezt, mégpedig azért, mert betegsége miatt súlya igencsak ingadozott az utóbbi időben. Úgy tűnik, ez már a múlté, hiszen az énekesnő az idei New Jersey-ben megrendezett MTV Video Music Awards-on bomba testet és igencsak merész dekoltázst villantott. 

A piros ruha tökéletesen passzolt Selena bőréhez, a szettet szikrázóan csodálatos fülbevalóval és gyűrűvel egészítette ki, azonban ami igazán vonzotta a tekinteteket, az a kissé talán túl kivágottra hagyott mellrész volt.

A boldog és mosolygós fotózások közepette, Justin Bieber egykori barátnője zenésztársával is készített egy képet, amin tökéletesen domborodik mindaz, aminek kell, viszont igencsak pengeélen táncolt villantás tekintetében, hiszen egyik melle szabadulni akarhatott a szoros ruhából.

Az énekesnő az este végére bezsebelte a legjobb afrobeat videóért járó díjat a Calm Down című együttműködéséért, legjobb barátnője, Taylor Swift pedig négy elismerésben is részesült.

Indirekt/tenyek.hu