2020.04.07
Herman
Kezdőlap Címlap Schobert Norbi üzent az elhízottaknak: a koronavírus könnyen lecsaphat rájuk

Schobert Norbi üzent az elhízottaknak: a koronavírus könnyen lecsaphat rájuk

Komoly vihart kavart Norbi a videóüzenetével, amiben arról beszél, hogy a túlsúlyos emberek sokkal nagyobb eséllyel kaják el a koronavírust. Pedig most nem is a termékeit akarta reklámozni, hanem brit tudósok figyelmeztetését osztotta meg.

Fotók: Facebook

„Szeretnék döngő léptekkel érkezni, hogy leszakadjon nálad a mennyezet és odafigyelj rám” – kezdi a videóját az Update atyja, és az ígéretét be is váltja már rögtön az elején. A Daily Mail cikkére hivatkozva hozza összefüggésbe a túlsúlyos embereket és a járvány terjedését: „Az elhízás és a túlsúly segíti a koronavírus terjedését és a kritikus lefolyását. Tudom, hogy sokan ide fogják majd írni, hogy menjek az anyámba, meg milyen rohadék vagyok, de most leszögezem, hogy nem azt fogom mondani, hogy vegyetek több Update terméket, mert ez most nem erről szól.”

Norbi a videóban azt is elmondja, hogy tudja, hogy sokan fogják őt „anyázni” a véleményéért, de szerinte ha valaki túlsúlyos, az ugyanolyan veszélyeztetett kategóriába tartozik, mint ha 75 éves lenne. Most nem reklámozni akarja a termékeit, hanem arra hívja fel a figyelmet, hogy az emberek a karanténban egyenek egészséges ételeket de legfőképp próbáljanak minél többet mozogni.

„Gyerekek! Le kell fogyni, mozogni kell, egészségesnek kell maradni, hogy erősen fel tudjuk venni a harcot a koronavírus ellen. Utána, mikor vége ennek az egész nagy sz*rnak, akkor ezt az egész országot újra együtt fel tudjuk építeni, mert ezt az országot újra, együtt, fel kell építeni. És ehhez tornázni kell, és mozogni kell, és egészségesen kell táplálkozni”

Fontos infó! A túlsúly segíti a koronavírust! Mozogj! Egyél okosan! Ne hízz el!

Közzétette: Update LOW CARB – 2020. március 23., hétfő