2020.02.24
Szökőnap
Kezdőlap Címlap „Schobert Norbi, te meghülyültél?” Csak az Indirektnek szólalt meg a fitneszguru

„Schobert Norbi, te meghülyültél?” Csak az Indirektnek szólalt meg a fitneszguru

Norbitól a felesége, Réka hiába követelte, azonnal vegye le a videót, ami miatt a fél ország őrjöng. Válaszul ma este 8-kor felrak egy másikat, amiben a duci férfiakat ekézi.

A fittnesz guru élő Facebook videójában azt fejtegette, hogy a nők szülés után azzal cseszik el a házasságukat, hogy nem fogynak vissza, rajtuk marad a 20-30 kiló pluszsúly. Szerinte emiatt a férfiak eleinte pornófilmnézéssel támogatják meg a libidójukat, ami így is egyenes út a szexnélküli párkapcsolathoz és a váláshoz.

– Amikor felraktam a videót, rögtön csöngött a telefon, a barátaim azt kérdezték: „Schobert Norbi, te meghülyültél?” – mondta az Indirektnek Norbi. – Dehogy hülyültem meg. Pontosan ezt akartam elérni: bedobok egy bombát a tollraktárba, hogy mindenki velem foglalkozzon, pontosabban azzal, amit mondtam. A sajtósaim előbb pánikoltak, most már őrjöngenek. A feleségem Réka azt kérte, azonnal vegyem le ezt a videót. Azt feleltem neki, tudom, mi az utam, mi a célom és nem hátrálok meg. Senkit nem állt szándékomban megsérteni. Arra szólítom fel az embereket, hogy őrizzék meg magukban mindazt, amit a másik bennük vonzónak talált és megszeretett.

Test és boldogság… Mit jelent nekem az Update termék?

Közzétette: Norbi Update LOW CARB – 2020. január 19., vasárnap

– Nem a duci nők ellen keltem ki – folytatta Norbi. – Nincs is ilyen rész a videóban. De ami abban elhangzott, azt igenis fenntartom. Az emberi hiúságra próbálok hatni, ami megmentheti az egészséget és a házasságot. Lehet, az ország egyik fele most ellenségként néz rám. Nekik azt felelem: az embernek kevesebb olyan barátja van, aki megmondja az igazat is. Én most megmondtam. És mindenki döntse el: barát vagyok-e, vagy ellenség? Amit elkezdtem, azt igenis végigcsinálom. Ezért ma este 8-kor felteszek egy másik videót, amiben a duci férfiakra is kitérek.

Amit még ajánlunk

BREAKING: Tömegbe hajtott egy autós Németországban

Legalább 30-an megsebesültek, köztük több gyerek is, amikor egy autó a karneváli felvonulók közé hajtott. A tettest a helyszínen elfogták.

Berki beleszállt Pamelába, most apák százai üldözik

Felrobbant az internet az izomceleb ultimátummal felérő pénteki üzenete után. Több mint ezer férfi, apa kereste már meg eddig, akik azt remélik,...

Koronavírus: ő az első magyar fertőzött

Pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik magyar alkalmazottnak a Princess Diamond óceánjárón. A japán kikötőben vesztegzár alatt lévő hajón összesen három magyar...

Schobert Norbi: megtámadtak a busók

Schobert Norbi pár nappal ezelőtt a mohácsi busók célpontja lett. A fitneszgurunak az alábbi transzparenssel üzentek:

Vége: lekerül a képernyőről az RTL Klub műsorvezetője

Távozik az RTL Klub Reggeli műsorából Lukács Miki. Lukács Miki azután lett az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője, hogy...