2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Címlap Schobert Norbi: „Milliókat és barátokat buktam...”- Videó

Schobert Norbi: „Milliókat és barátokat buktam…”- Videó

Jól sejtette a fitneszguru, hogy hogy videójának rövidtávon negatív hatása lesz. Erről is beszélt az Indirektnek.

Másfél hete, hogy Norbi ledobta a kommunikációs bombáját, aminek hatása azóta is tart. Videójában – amiben a szülés utáni elhízásba beletörődő anyákat próbálta felrázni – megosztotta az országot. Sokan támadták, de sokan igazat adtak neki. Bár utóbbiak inkább a háttérbe húzódva, csendben maradtak.

– Nem tágítok és nem bántam meg azt a videót mert hiszem, hogy jót csináltam. Kimondtam egy tabu témát, amivel mindenki küszködik. Az volt ezzel a célom, hogy végre mindenki komolyan vegye ezt a súlyos problémát –nyilatkozta a fitneszguru Hajdú Péter videójában. Egy kedves marketing szöveg itt már kevés, le kellett dobnom az atombombát. Elismerte, nem tudja, hogy emiatt hány millió forintot bukott, de belekalkulálta, hogy a rendhagyó megszólalása rövid távon ezzel jár.

Viszont amivel Norbi nem számolt, hogy videója farvizén sokan produkció nélkül próbáltak meg lájkot szerezni, címlapra kerülni. Emiatt sok ismerősével megszakította a kapcsolatát, közösségi oldaláról törölte Tóth Gabit és Kulcsár Edina férjét, Csutit is.

– Ezzel mindenki a helyére került – vélte Norbi. – Engem a tudomány, az őszinte segítőkészség és a bátorság vezérelt, amikor az első videómat megosztottam. Hosszabb távon az élet mindenképpen meg fogja ezt hálálni. Ha nem, akkor így jártam, majd Mosolygó Duci néven lángossütőket nyitok.

Hajdú Péter interjúját megnézheti itt: