KezdőlapCímlapSchobert Norbi kikergette házából a lánya udvarlóját

Schobert Norbi kikergette házából a lánya udvarlóját

A 16 éves Lara gyanútlanul bemutatta szüleinek a lovagját, apja reakciójára azonban nem számított.

A fiatal lány beavatta a szerelmi életébe az internetezőket, elárulta, hogy már négy hónapja van párja, akit szülei is szinte családtagként kezelnek. De a fiúkról és édesapjáról mesélt vicces történeteket – írta meg a Bors.

– Hazavittem egy fiút, hogy akkor most bemutatom – írta a közösségi oldalán Lara. – Apa meglátta, és mutatta neki, hogy „fordulj meg, és menj kifelé”. Volt ilyen is… Aztán elment. Igazából örültem, hogy megszabadultam tőle. (…) Ő amúgy egy nagyon jó társaság. Ha apum valakit kedvel, akkor nagyon kedveli és imádja.

– Valóban egy perc alatt kidobtam. Hogy finoman fogalmazzak, egy jellemtelen figura volt. Mondtam is utána Larának, hogy még az utcánkba sem teheti be a lábát ez a fiú, de szerencsére a lányom nem vette zokon, mert végül belátta, hogy nem hozzá való – árulta el a Borsnak Norbi, aki nem bánta meg a döntését, és később sem akarja vé­ka alá rejteni a véleményét. – Rékával mindig elmondjuk, ha valaki nem tetszik ne­künk. Én már egy kézfogásból, nézésből meg tudom állapítani, hogy ki milyen ember, a megérzéseim pe­dig eddig sohasem csaltak. Lara okos lány, hallgat ránk, igaz, a véleményünket nem mindig kéri ki, de ez már más kérdés.

Egy szülő mindig a legjobbat akarja a gyermekének, ebből pedig nem is va­gyok haj­landó en­gedni. Előszűrni persze nem szoktam Lara ud­varlóit, nem nyomozok utánuk, de ha bemutatásra ke­rül a sor, akkor nem sokat tétovázom, ha el kell küldeni. Lara jelenlegi párja viszont más, ő valóban rendes, rokonszenves srác, de az­ért vele sem vi­szem túlzásba a barátkozást. Mindenkivel megtartom a három lépés távolságot, ab­ból baj nem lehet.