2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Sallai Roland lett a legértékesebb freiburgi játékos

Sallai Roland lett a legértékesebb freiburgi játékos

Eddig is a Freibirg legértékesebb játékosai közé tartozott Sallai Roland, ám a nyári labdarúgó Eb után a legdrágább focista lett a Bundesliga-csapatnál.

Sallai Roland (20) ünnepli Szalai gólját Münchenben az Eb-n

A magyar válogatott támadó értékét korábban 13 millió euróra taksálta a mértékadó Transfermarkt. Az oldal szerint az Eb után immár 16 millió eurót kellene fizetnie annak a klubnak, amely meg akarja venni a támadót. Ezzel a változással Sallai Ronald lett a Bundesliga-csapat legértékesebb futballistája.

Az új árral Sallai a válogatott Európa-bajnoki keretében is az élre állt, igaz, ott osztoznia kell az első helyen Willi Orbánnal, a lipcsei védő értéke ugyancsak 16 millió euró, a harmadik helyen Gulácsi Péter áll, az ő árát 13 millióban határozta meg az oldal.

A tornáról hiányzó Szoboszlai Dominik árát 25 millióban határozza meg az oldal, vagyis ő a legdrágább magyar, bár ennél ötmillióval kevesebbért vette meg a télen a Leipzig a Salzburgtól. Szalai Attiláért már 25 millió eurót kér a Fenerbahce, ám a Transfermarkt szerint ő csak 7 milliót ér.

Indirekt/Goal