KezdőlapCímlapRosszul lett Mága Zoltán felesége – Nem szállt fel a repülő, csak...

Rosszul lett Mága Zoltán felesége – Nem szállt fel a repülő, csak három órás késéssel

A zenész közösségi oldalán kért elnézést utastársaiktól, sőt, meg is hívta egy italra a fedélzeten tartózkodókat.

Szombaton délben Budapestről a törökországi Antalyába indult volna a Sun Express járata, ám meg kellett szakítaniuk a felszállást, mert egy utas rosszul lett. Végül csak háromórás veszteglés után tudott felszállni. A rosszullétre panaszkodó utas Mága Zoltán felesége volt – vette észre a Blikk.

Az esetről maga a zenész számolt be a Facebookon. Mint írja: „Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutaskísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást.”

„Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről.”

Bár a rosszullétről Mága felesége természetesen nem tehetett, a művész mégis elnézést kért a velük utazóktól: „Sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak ezúton is az okozott kellemetlenségért. Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára. Remélem, a légitársasággal ezt sikerült megoldani a repülőút alatt, és a fedélzeten tartózkodott gyermekek és szüleik is biztonságosan és rendben megérkeztek úticéljukhoz.”

„A kellemetlenségért azt is felajánlottam, hogy a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívom a 2025-ös évet köszöntő XVII. Budapest Újévi Koncertünkre” – tette hozzá, majd megköszönte a fedélzeti személyzet gyors segítségét. Azt is elárulta, hogy felesége jobban van már: „A feleségem egészségi állapota azóta rendeződött, már családi otthonunkban pihen a gyermekeinkkel együtt.”