2020.03.30
Zalán
Kezdőlap Címlap Rockzenész lett a magyar műsorvezető fia

Rockzenész lett a magyar műsorvezető fia

Pachmann Péter fia, apjára ütött és ő is imádja a rockzenét. Most egy rockbanda gitárosa lett.

Bár Pachmann Péter 2010-ben elvált második feleségétől, így is nagyon sok időt tölt 14 éves fiával, Balázzsal és a neveléséből is kiveszi a részét.

Fotó: Facebook

A Mokka műsorvezetője szerencsésnek mondhatja magát, hiszen remek a kapcsolatuk. Állítása szerint azért, mert hagyja, hogy Balázs minden olyan pillanatot és élményt átéljen, ami egy 14 éves fiú szeretne. Balázs hozzá hasonlóan imádja a rockzenét és kiválóan gitározik – írja a Ripost.

„Balázs nagyon rákapott a gitározásra, amelyben én is és az édesanyja is – akivel megmaradt a jó kapcsolat – nagyon támogatjuk. Nem túlzás, hogy teljesen beszippantotta a rockzene. A barátaival alapított egy bandát is, az a nevük, hogy Rock ‘N Troll. Most épp életük első koncertjére készülnek. Most ez tölti ki a mindennapjainkat, amikor velem van, én viszem próbára és nagyon nagy lelkesedéssel támogatom”– kezdte a Ripostnak Pachmann, aki akkor sem esne kétségbe, ha fia később profi rocker lenne. Bár ez még a jövő zenéje.

Fotó: Facebook

„Tisztában vagyok azzal, hogy a rockzenéhez és a rockerséghez sokan társítanak egy szélsőséges, sok esetben önpusztító életvitelt, de én apaként mindig Balázs mellett fogok állni, és remélem, később is megmarad felém a bizalma”– tette hozzá a Mokka műsorvezetője, aki persze arra is odafigyel, hogy Balázs a zene mellett ne hanyagolja el a tanulást.