KezdőlapCímlapRobert De Niro beszólt Donald Trumpnak

Robert De Niro beszólt Donald Trumpnak

Az életműdíját átvevő színészlegenda köszönőbeszédében a tőle már megszokott módon ismét felszólalt az amerikai elnök politikája ellen.

Életműdíjjal jutalmazták meg Robert De Niro amerikai színészt a színészszakszervezet gáláján. Köszönőbeszédében a tőle már megszokott módon ismét felszólalt Donald Trump politikája ellen, és ugyan nem mondta ki konkrétan az elnök nevét, de félreérthetetlenül őt kritizálta.

„Van ami helyes, van ami helytelen, van a józan és van a hatalommal való visszaélés. Mint állampolgárnak ugyanannyi jogom van, mint másnak … elmondani a véleményemet. És ha a helyzetem miatt jobban odafigyelnek rám, akkor ezt ki fogom használni, ha azt látom, hogy valaki nyíltan visszaél a hatalmával. Ennyi, ma csak ennyit mondok róla” – nyilatkozta De Niro a díj átvételekor.

A színész a Bilikk szerint a választások után próbált esélyt adni az elnöknek, aki azonban csak azt bizonyította be számára, hogy alkalmatlan az ország vezetésére. Persze Trump sem maradt adósa: a Twitteren alacsony IQ szintű személynek nevezte, aki szerinte túl sok igazi ütést kapott a fejére a filmjeiben.