KezdőlapCímlapRicciardo nagyon várja, hogy átülhessen a McLarenbe

Ricciardo nagyon várja, hogy átülhessen a McLarenbe

A Renault versenyzője, Daniel Ricciardo egyáltalán nem bánta meg, hogy aláírt a McLarenhez, pedig mostani csapatával egyre többször harcol a mezőny elején.

Az ausztrál pilóta 2021-ben a Ferrarihoz távozó Carlos Sainzot váltja a McLarennél, így mindössze két idény után távozik a Renault-tól. Bár a francia istálló számára nem alakult jól a tavalyi év, és az idei szezon is döcögősen indult, az elmúlt időszakban azonban a Renault autója egyre versenyképesebb. Ricciardo azt mondja, ennek ellenére nem bánta meg, hogy a McLarenhez szerződött, ugyanakkor örül a Renault fejlődésének.

– Nincs szó semmiféle tiszteletlenségről a Renault felé, de nem, nem bánom a dolgot – magyarázta az ausztrál. – Hogy örülök-e, hogy látom a fejlődést? Abszolút! És ti is jól tudjátok, hogy ha a Renault ott lesz ellenfélként jövőre, és hajtja a McLarent, az mindenkinek jó. Szóval nem, nem bánom a dolgot. És nem is vagyok boldogtalan amiatt, hogy most fejlődünk a Renault-val. Az élen akarok harcolni. És nyilvánvalóan az F1-ben minden verseny fontos. Szóval minden minél előbb kapok erre lehetőséget, annál jobb.Tudom, hogy kicsit keserédes a dolog, főleg néhány csapattagnak, hogy nem folytatom velük az idei évet követően, de a legutolsó napig mindent beleadok! – írja a forma1vilag.hu