KezdőlapCímlapReviczky Gábor: nem hiszem, hogy túlélném a fertőzést

Reviczky Gábor: nem hiszem, hogy túlélném a fertőzést

71 éves és erős dohányos – vagyis a legveszélyeztetettebb csoportba tartozik Reviczky Gábor. Azt mondja, az ő tüdeje biztosan nem bírná a lélegeztető gépet, ezért egy hónapja ki sem mozdul otthonról.

Önkéntes karanténba vonult Reviczky Gábor, mivel tart attól, hogy végezne vele a betegség, ha elkapná a fertőzést. Pontosan egy hónapja nem tette ki a lábát otthonról, ahol családjával osztozik a bezártságban. „Imádok horgászni és ez nagyon hiányzik, meg a horgásztársaim is, de nem lehet mit tenni, most nem szabad. 71 évesen vagyok, erős dohányos, szóval pontosan abba a csoportba tartozom, akik a legveszélyeztetettebbek, és azt gondolom, nem lenne sok esélyem a vírussal szemben, nem hiszem, hogy túlélném. Az én tüdőm már nem bírná a lélegeztetőgépet” – mondta a Borsnak a Kossuth-, és Jászai-díjas színész.

Fotó:Facebook

Bevásárolni sem megy el otthonról, ezt fia intézi a családnak. Reviczky Gábor az mesélte, még sosem pihent ennyit, és egy kicsit még élvezi is a helyzetet: „Most tudtam először belekóstolni, milyenek is a nyugdíjas évek, és be kell valljam, nagyon élvezem. De ettől függetlenül nagyon várom, hogy visszatérjünk a normális kerékvágásba, és szabadúszó színészként újra színpadon állhassak.”