KezdőlapBelföldRettenetesen kiakadt az MLSZ a köztelevízióra

Rettenetesen kiakadt az MLSZ a köztelevízióra

Az egyenlő bánásmód felrúgásának tartja az elnökség azt, hogy a Magyar Kupa döntőjét követően csak a vesztes FTC klubelnöke szálalhatott meg az M4 Sport képernyőjén, a győztes Paksé nem.

Május 15-én rendezték a Magyar Kupa döntőjét a Puskás Arénában, amit a hosszabbításban 2–0-ra a Paksi FC nyert a Ferencváros ellen. A meccset követően a meccset közvetítő M4 Sport interjút készített az FTC klubelnökével, Kubatov Gáborral, aki csalódottan értékelt: „Nem vagyunk hozzászokva a vereséghez” – közölte az FTC elnöke.

Telex arról ír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségnél téma lehetett a kupadöntő kapcsán, hogy az FTC első emberével ellentétben Haraszti Zsolt paksi ügyvezetőt nem szólaltatta meg a lefújást követően a meccset mutató csatorna. Pedig a cikk szerint az élő közvetítés során Haraszti is ott volt a közelben, készen állva az interjúra.

A hírportál információi szerint az MLSZ elnökségi ülésén téma volt az eset, mert a szövetségnél úgy gondolják, hogy sérült az egyenlő bánásmód és a fair play elve is. Az MLSZ vezérkara nem érti, miért csak a vesztes csapat vezetője szólalt meg. Az MLSZ levelet is írt az ügyben az MTVA vezérigazgatójának.

Indirekt/nb1.hu