2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Győzikéék rettegnek Gáspár Zsoltitól, mióta kishíján rájuk gyújtotta a házat

Győzikéék rettegnek Gáspár Zsoltitól, mióta kishíján rájuk gyújtotta a házat

Gáspár Győzőt megviselték annyira megviselték a történtek, hogy csak nyugtatókkal tudott elaludni.

Immár nem titok: Gáspár Zsolti (45) gyújtotta meg a tüzet hétfő este a fivére háza melletti nádas területen. Az eset akár rosszul is végződhetett volna, ha a kerítéstől néhány méterre lobogó lángok átterjednek a tetőre, akkor a ház is leéghetett volna.

– Egyszerűen sajnálom őt, bolond ember, az agyára ment a siker. Arról nem is beszélve, hogy elvileg koronavírusos, mégis maszk nélkül mászkált az utcán – magyarázta feldúltan Győzike. Felesége, Bea még nála is idegesebb volt.

– Hát milyen gazda az olyan, aki előadja magát a televízióban, aztán kasza helyett gyufával megy kiirtani a nádast? Teszem hozzá, nem arra a területre ment, ami az ő telkéhez van közelebb, hanem a mienkhez, ezzel veszélyeztetve az otthonunkat, de az övét is, mert ha a miénk lángra kap, akkor Zsolti háza is leég. Egyszerűen már félünk tőle itthon… Nála bárki jobb szomszéd lenne! Állítja, hogy köztünk jó a viszony, de kérdem én, ha ilyen a jó kapcsolat, akkor milyen a rossz ? Arra gondolni sem merek… – dühöngött Bea a Blikknek.