2020.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Rettegett Emilio családja, éles szárnyas bombát találtak a szomszédjukban

Rettegett Emilio családja, éles szárnyas bombát találtak a szomszédjukban

Szerencsére semmi baj nem történt, de az énekes egy darabig nem felejti el ami történt.

Fotó: Sláger TV

Nem hitte volna soha Emilio, hogy nyugodtnak tűnő lakóhelyén egyszer komoly életveszélybe kerülhet ő és családja. Ugyanis amikor egyik nap az énekes felesége, Tina éppen hazafelé tartott, észrevette, hogy gyáli otthonuk környékén csak úgy hemzsegnek a rendőrök. Nagyon megijedt, és azonnal szólt a férjének, derítse ki, vajon mi történt. Kiderült, hogy a szemben lakó szomszédjuk egy éles bombát talált a kertjében.

„Nagyon nyugodt ez a környék, szeretünk itt lakni, éppen ezért én is megijedtem, amikor Tina szólt nekem. Kiderült hamar mi is történt, és először azt hittük, hogy a szomszéd viccel velünk, amikor elárulta, hogy bombát talált. Felásta a kertet és talált valamit, amiről azt gondolta, hogy egy darab tégla. Csak amikor kopogtatni kezdte akkor derült ki, hogy egy szárnyas bomba” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Emilio.

Azóta természetesen Tina is megnyugodott, ám azt most ő is az eszébe véste, abszolút nem kell hatalmasnak beállítani egy bombát. “Rájöttem a mondás igazságára, miszerint mit is jelenthet, hogy kicsi a bors, de erős” – tette hozzá a műsorban Emilio asszonya.