2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Rajongói segítségét kérte Horváth Éva

Rajongói segítségét kérte Horváth Éva

Eljutott valameddig, most azonban megakadt Horváth Éva. Követői talán tudnak neki segíteni.

Miután vidékre költözött Horváth Éva, úgy döntött, kitanulja a gazdálkodást, sőt, már le is tette a vizsgáit: Aranykalászos gazda lett. Most azonban gondban van, ugyanis nem tudja, innen merre tovább. Ezért fordult Insta-követőihez, hátha ők előállnak valami jó ötlettel.

– Most, hogy véget ért az Aranykalászos gazda tanfolyamom azon gondolkodtam, hogy mit kezdjek magammal. Na jó ez csak vicc, hiszen rengeteg dolgom van, például forgatom a Pura Vida-t is :)), de tanulni mindig jó dolog 🙂 Kíváncsian várom az ötleteiteket, szerintetek mibe kezdjek bele? – kérdezte rajongóitól a volt szépségkirálynő.

Jöttek is a jobbnál jobb ötletek. Volt, aki azt javasolta, hogy teát és fűszernövényeket termesszen, más arra kérte: kisebb adagokban a közösségi oldalán adja tovább a frissen megszerzett tudást – de volt olyan is, aki azt javasolta, készítsen kézműves termékeket, hisz ebbe annyi minden belefér a lekvártól kezdve a süteményeken át egészen a savanyúságig. Úgy tűnik, ez utóbbi javaslat a volt szépségkirálynő tetszését is elnyerte, hiszen válaszolt is a kommentre: „Valami hasonló van az én fejemben is :)”

Indirekt/Bors