2020.10.26
Dömötör
Kezdőlap Címlap Puzsér házhoz ment a pofonért, Varga Viktor csúnyán helyre tette

Puzsér házhoz ment a pofonért, Varga Viktor csúnyán helyre tette

A kritikus már megbánta, hogy nekiment az énekesnek, aki a saját fegyverével támadott vissza és győzte le.

Az énekes az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen hosszú, Puzsér Róbertnak szánt üzenet díszeleg. Úgy tűnik, Viktornál amiatt szakadt el ennyire a cérna, mert Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorának legújabb részében erősen ekézi az énekest.

“Előadja azt, hogy egy végtelenül szabad és zabolátlan fiatal, aki azt tesz, ami csak az eszébe jut, de valójában nem magát éli, hanem a maga nyilvánosságát éli” – hangzott el Puzsér szájából, majd így folytatta: “Azt csinálja, amiről ravaszdi módon a fejében ülő kis PR-os kitalálja, hogy ma ezzel címlapra kerülhetsz. Ma ezzel a hitványságoddal még több nyilvánosságot szerezhetsz és akkor ő azt elvégzi. Ezeket nem az ösztön világa diktálja”.

Viktornak se kellett több és egy nyílt levéllel reagált Puzsérnak a műsorban elhangzott felvetésekre – írta az atv.hu.

“Tisztelhetetlen Puzsér Róbert! Te idegbeteg, produktum nélküli, irigy f…j. Ezúton szeretnélek megkérni, ha velem szeretnéd promózni a gennyedzéssel teli kamukritikus, negatívságba taszító, igazgyökereket kielégítő műsoraidat, akkor legalább nézz utána, hogy ki vagyok, milyen dalaim, szövegeim, szobraim, festményeim, ruháim, alkotásaim vannak, milyen képességekre tettem szert az évek alatt, mikké fejlesztettem magam 10 év alatt, mi az ideológiám, hogyan segítek az embereknek inspirálva őket” – fakadt ki Viktor.